Maharaja Lawak minggu ke 9

Salam :D

Amacam sempat xtngk maharaja lawak, mana tau terlepas ke. Kalau macam aku nie memang tak terlepaslah dari menonton rancangan kegemaran aku. apa taknya, aku tak jemu-jemu menonton gelagat kumpulan JAMBU. hehehe.
Jadi secara ringkas, minggu ke 9 kali ini memang bestla, lagi-lagi takda Amir.hahahaha, uppppppssssssss.. boleh tuju lagu....hehhee;p.....
Kalau tak sempat ataupun tidak melanggan Astro Warna, boleh layan maharaja lawak astro minggu ke 9 disini :)

“Kedudukan undian maharaja lawak minggu 9”


Read more about Download Video Maharaja Lawak Astro Minggu Ke 9 | on:
http://www.decrewz.com/download-video-maharaja-lawak-astro-minggu-ke-9-full/?utm_source=INK&utm_medium=copy&utm_campaign=share&                                              
“Kedudukan undian maharaja lawak minggu 9”

 
                                                                
"kumpulan R2"
Minggu ke 9 Maharaja lawak R2 kali ni membuat persembahan lawak dengan artis atau pelawak profesional. R2 berlawak dengan pelawak Sathia baby face..haha!! . Dapat jugak R2 masuk balik ye.Ramai peminat R2 kan.
                                                                
"kumpulan Balas"
Balas dengan Bell Ngasri, erk Bell tu pelawak ke, boleh la kan.. malam ni Balas agak kurang le, nampak gaya Balas kot yang akan tersingkir malam ni. Lawak lucah Balas dan hantu makcik karipapnye nampak tak dapat sambutan..kurenggg.. sorry Balas.
                                                                
"kumpulan Sepah"
Ulasan untuk peserta Sepah dan Ar badul, lawak mereka banyak mendapat tepukan dan sorakan, memang agak baik malam ni, tak dpat dinafikan gabungan pelawak seperti Badul yang memang super lawak tu haha!!  air apa pun tak kisah..jangan air daun ketum sudah ler…hehe!!

                                                                 
"Nabil"
Nabil dan sharifah Shahira pulak, emm boleh le, tapi nampak macam tak berapa lawak sangat. Mungkin kurang idea kot.
                                                               
"Kumpulan Jozan"
Jozan dan Kencana, mantoop Jozan malam ni, Kencana pelawak yang serba boleh gak ni kan..best best dari Jozan
                                                             
"Kumpulan Jambu"
Lawak tak memerlukan bahasa tertentu. Syabas buat JAMBU kerana berjaya buatkan urat kentut aku terputus, Muahaha.Akibat ketiadaan Prof. Madya Jililidin Hissin. Sampai nak tiga juri yg nk memberi ulasan.
Malakulukulu! (Apa pun tak boleh!)..JAMBU the best:)

Akhirnya, minggu nie kumpulan yang dibuang ialah KUMPULAN Balas dan rancangan Maharaja lawak dilanjutkan selama tiga minggu.Sekian :)






“ Kalau tak sempat ataupun tidak melanggan Astro Warna, boleh layan dan download maharaja lawak astro minggu ke 9 disini : Read more: Download Video Maharaja Lawak Astro Minggu Ke 9 | http://www.decrewz.com/download-video-maharaja-lawak-astro-minggu-ke-9-full/#ixzz1NwYqlPqq ”


Read more about Download Video Maharaja Lawak Astro Minggu Ke 9 | on:
http://www.decrewz.com/download-video-maharaja-lawak-astro-minggu-ke-9-full/?utm_source=INK&utm_medium=copy&utm_campaign=share&
“ Kalau tak sempat ataupun tidak melanggan Astro Warna, boleh layan dan download maharaja lawak astro minggu ke 9 disini : Read more: Download Video Maharaja Lawak Astro Minggu Ke 9 | http://www.decrewz.com/download-video-maharaja-lawak-astro-minggu-ke-9-full/#ixzz1NwYqlPqq ”


Read more about Download Video Maharaja Lawak Astro Minggu Ke 9 | on:
http://www.decrewz.com/download-video-maharaja-lawak-astro-minggu-ke-9-full/?utm_source=INK&utm_medium=copy&utm_campaign=share&

1 Orang Pengkritik:

;